Is Broekema.Nielsen Notarissen N.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van Broekema.Nielsen Notarissen N.V. uit Groningen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Broekema.Nielsen Notarissen N.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Broekema.Nielsen Notarissen N.V.

Broekema.Nielsen Notarissen N.V. is een notaris gevestigd in Groningen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1171041.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.