error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Briarcliffe Manor B.V. een goede partner. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Briarcliffe Manor B.V. uit Bilthoven.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Briarcliffe Manor B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Briarcliffe Manor B.V. is een notaris kantoor uit Bilthoven. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30177158.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Briarcliffe Manor B.V.
  • Albert Cuyplaan 58, 3723GM, Bilthoven
  • 030-6930160
Branche
Notaris
KVK
30177158
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-11-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen