Is Briarcliffe Manor B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Briarcliffe Manor B.V. uit Bilthoven. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Briarcliffe Manor B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Briarcliffe Manor B.V. is een notaris uit Bilthoven. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30177158.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis