error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Briarcliffe Manor B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat alles van Briarcliffe Manor B.V. uit Bilthoven. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Briarcliffe Manor B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Briarcliffe Manor B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bilthoven. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 30177158.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Briarcliffe Manor B.V.
  • Albert Cuyplaan 58, 3723GM Bilthoven
  • 030-6930160
Branche
Notaris
KVK
30177158
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-11-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen