error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Breuker Vellinga Wiersma Netw. Notaris. B.V. een juiste partner.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Breuker Vellinga Wiersma Netw. Notaris. B.V. uit Drachten.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Breuker Vellinga Wiersma Netw. Notaris. B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Breuker Vellinga Wiersma Netw. Notaris. B.V. is een notaris uit Drachten. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 1108566.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Breuker Vellinga Wiersma Netw. Notaris. B.V.
Branche
Notaris
KVK
1108566
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-05-2005
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen