error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Breuker Vellinga Wiersma Netw. Notaris. B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Breuker Vellinga Wiersma Netw. Notaris. B.V. uit Drachten. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Breuker Vellinga Wiersma Netw. Notaris. B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Breuker Vellinga Wiersma Netw. Notaris. B.V.

Breuker Vellinga Wiersma Netw. Notaris. B.V. is een notaris uit Drachten. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01108566.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Breuker Vellinga Wiersma Netw. Notaris. B.V.
Branche
Notaris
KVK
1108566
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-05-2005
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen