Is Braun Notaris Barneveld B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Braun Notaris Barneveld B.V. uit Barneveld.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Braun Notaris Barneveld B.V.

Braun Notaris Barneveld B.V. is een notaris kantoor uit Barneveld. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 56456263.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Braun Notaris Barneveld B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.