Is Braun Notaris Barneveld B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Braun Notaris Barneveld B.V. uit Barneveld.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Braun Notaris Barneveld B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Barneveld. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56456263.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Braun Notaris Barneveld B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.