error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Braun Notaris Barneveld B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je een overzicht van Braun Notaris Barneveld B.V. uit Barneveld. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Braun Notaris Barneveld B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Braun Notaris Barneveld B.V. is een notaris uit Barneveld. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56456263.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Braun Notaris Barneveld B.V.
  • Torenplein 3, 3772CX, Barneveld
  • 0342-405300
Branche
Notaris
KVK
56456263
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-11-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen