Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Boyd B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Boyd B.V. uit Apeldoorn. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Boyd B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Boyd B.V. is een notaris kantoor uit Apeldoorn. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8065206.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract