error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Boyd B.V. de ideale notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Boyd B.V. uit Apeldoorn.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privƩsfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Boyd B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Boyd B.V. is een notaris gevestigd in Apeldoorn. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08065206.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Boyd B.V.
  • Deventerstraat 26, 7311LW, Apeldoorn
  • 055-5215297
  • notaris@wille.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
8065206
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-1995
Medewerkers
16

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen