error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Bosscher Janssens notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Bosscher Janssens notarissen uit Groningen.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Bosscher Janssens notarissen is een notaris gevestigd in Groningen. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 68485468.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bosscher Janssens notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Bosscher Janssens notarissen
Branche
Notaris
KVK
68485468
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-04-2017
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen