Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Bos Legal Enterprises BV een juiste keuze.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Bos Legal Enterprises BV uit Beverwijk.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Bos Legal Enterprises BV is een notaris kantoor uit Beverwijk. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70587973.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bos Legal Enterprises BV of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.