Is Bos Legal Enterprises BV de passende notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Bos Legal Enterprises BV uit Beverwijk.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bos Legal Enterprises BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Bos Legal Enterprises BV is een notaris uit Beverwijk. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70587973.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling