Is Borgerspark Veendam B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Borgerspark Veendam B.V. uit Veendam.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Borgerspark Veendam B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Veendam. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 2333251.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Borgerspark Veendam B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.