Is Boné 3 B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Boné 3 B.V. uit Nijmegen.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Boné 3 B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Boné 3 B.V. is een notaris kantoor uit Nijmegen. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09143302.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.