Is Boné 3 B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina staat alles van Boné 3 B.V. uit Nijmegen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Boné 3 B.V. is een notaris gevestigd in Nijmegen. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09143302.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Boné 3 B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.