error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is BolsWerkt BV de passende notaris voor jou? Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van BolsWerkt BV uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over BolsWerkt BV

BolsWerkt BV is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69631948.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? BolsWerkt BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

BolsWerkt BV
  • Cornelis van der Lijnstr 58, 2593NK, 's-Gravenhage
Branche
Notaris
KVK
69631948
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-09-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen