error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Bolscher & Smits Netwerk Notarissen B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je alles van Bolscher & Smits Netwerk Notarissen B.V. uit Baarle-Nassau. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bolscher & Smits Netwerk Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Bolscher & Smits Netwerk Notarissen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Baarle-Nassau. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59224002.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Bolscher & Smits Netwerk Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
59224002
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-11-2013
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen