Is Bolscher & Smits Netwerk Notarissen B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van Bolscher & Smits Netwerk Notarissen B.V. uit Baarle-Nassau. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bolscher & Smits Netwerk Notarissen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Bolscher & Smits Netwerk Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Baarle-Nassau. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59224002.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.