Is Bogenoor B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Bogenoor B.V. uit Oostburg.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Bogenoor B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Oostburg. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 18082508.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bogenoor B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.