error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Bogenoor B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Bogenoor B.V. uit Oostburg. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bogenoor B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Bogenoor B.V. is een notaris gevestigd in Oostburg. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 18082508.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Bogenoor B.V.
  • Tragelweg 2, 4501HL, Oostburg
  • b.roest@henrnotariaat.nl
Branche
Notaris
KVK
18082508
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-03-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen