error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Boeicop Holding B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Boeicop Holding B.V. uit Rotterdam.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Boeicop Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Boeicop Holding B.V.

Boeicop Holding B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24255081.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Boeicop Holding B.V.
  • Weena 800, 3014DA, Rotterdam
  • 010-2240000
Branche
Notaris
KVK
24255081
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1995
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen