Is Boeicop Holding B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Boeicop Holding B.V. uit Rotterdam.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Boeicop Holding B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Boeicop Holding B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24255081.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis