error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is BoccaLupo B.V. een goede keuze. Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alles van BoccaLupo B.V. uit Blaricum. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? BoccaLupo B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

BoccaLupo B.V. is een notaris uit Blaricum. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 56032455.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

BoccaLupo B.V.
  • Verbindingsweg 4, 1261EX, Blaricum
  • 06-29502919
Branche
Notaris
KVK
56032455
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-09-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen