Is BoccaLupo B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alles van BoccaLupo B.V. uit Blaricum. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? BoccaLupo B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

BoccaLupo B.V. is een notaris kantoor uit Blaricum. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56032455.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.