Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is BoccaLupo B.V. een goede partner.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat een overzicht van BoccaLupo B.V. uit Blaricum. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

BoccaLupo B.V. is een notaris kantoor uit Blaricum. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56032455.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De kosten

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? BoccaLupo B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.