error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is BMS Netwerk Notarissen B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over BMS Netwerk Notarissen B.V. uit Leiden.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? BMS Netwerk Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

BMS Netwerk Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Leiden. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65705882.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

BMS Netwerk Notarissen B.V.
  • Plantsoen 25, 2311KG, Leiden
  • 071 5162930
  • info@bmsnotarissen.nl
Branche
Notaris
KVK
65705882
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2016
Medewerkers
17

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen