Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is BMS Netwerk Notarissen B.V. een juiste partner.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over BMS Netwerk Notarissen B.V. uit Leiden.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over BMS Netwerk Notarissen B.V.

BMS Netwerk Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Leiden. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 65705882.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? BMS Netwerk Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.