error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is BMS Netwerk Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over BMS Netwerk Notarissen uit Leiden.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? BMS Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

BMS Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Leiden. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27329323.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

BMS Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
27329323
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
17

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen