Is Blue Venlo B.V. de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Blue Venlo B.V. uit Venlo.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Blue Venlo B.V. is een notaris uit Venlo. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 55453287.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Blue Venlo B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.