error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Blue Venlo B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Blue Venlo B.V. uit Venlo. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Blue Venlo B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Blue Venlo B.V. is een notaris uit Venlo. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55453287.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Blue Venlo B.V.
  • Jos Klijnenstraat 22, 5915JC Venlo
  • 06-51281181
Branche
Notaris
KVK
55453287
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen