Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Blue Oyster B.V. een goede keuze.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier vind je alle informatie van Blue Oyster B.V. uit Bergen op Zoom. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Blue Oyster B.V. is een notaris kantoor uit Bergen op Zoom. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20112974.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Blue Oyster B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.