error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Blue Oyster B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Blue Oyster B.V. uit Bergen op Zoom. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Blue Oyster B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Blue Oyster B.V. is een notaris gevestigd in Bergen op Zoom. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20112974.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Blue Oyster B.V.
  • Zandstraat 2, 4614CJ, Bergen op Zoom
  • 0164-238603
Branche
Notaris
KVK
20112974
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-12-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen