Is Blue Oyster B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alles van Blue Oyster B.V. uit Bergen op Zoom. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Blue Oyster B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Blue Oyster B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bergen op Zoom. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20112974.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte