Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Blokhuis en Duinstra Notariskantoor B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Blokhuis en Duinstra Notariskantoor B.V. uit IJsselstein. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Blokhuis en Duinstra Notariskantoor B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Blokhuis en Duinstra Notariskantoor B.V. is een notaris uit IJsselstein. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30135150.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis