Is Blokhuis en Duinstra Notariskantoor B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van Blokhuis en Duinstra Notariskantoor B.V. uit IJsselstein. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Blokhuis en Duinstra Notariskantoor B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Blokhuis en Duinstra Notariskantoor B.V. is een notaris uit IJsselstein. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30135150.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.