error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Blok Notaris B.V. het perfecte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Blok Notaris B.V. uit Hellevoetsluis.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Blok Notaris B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Blok Notaris B.V. is een notaris uit Hellevoetsluis. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 58280405.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Blok Notaris B.V.
  • Archeologenweide 15, 3223NN, Hellevoetsluis
  • 0181 318088
Branche
Notaris
KVK
58280405
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-06-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen