error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Bloesemtak B.V. het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Bloesemtak B.V. uit Oegstgeest. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bloesemtak B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Bloesemtak B.V. is een notaris kantoor uit Oegstgeest. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28067171.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Bloesemtak B.V.
  • Poelgeesterweg 15, 2341NM, Oegstgeest
  • 071-5126446
Branche
Notaris
KVK
28067171
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen