Is Bloesemtak B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Bloesemtak B.V. uit Oegstgeest.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Bloesemtak B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Bloesemtak B.V. is een notaris kantoor uit Oegstgeest. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28067171.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.