Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Bloesemtak B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Hier staat alles van Bloesemtak B.V. uit Oegstgeest. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Bloesemtak B.V. is een notaris kantoor uit Oegstgeest. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28067171.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bloesemtak B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.