Is Blijgaarde het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Blijgaarde uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Blijgaarde of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Blijgaarde is een notaris kantoor gevestigd in 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24335185.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.