error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen uit Beekbergen.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Beekbergen. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08180035.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
8180035
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1886
Medewerkers
18

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen