Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen uit Beekbergen.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Beekbergen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8180035.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.