Is Blank Prevoo van Bolhuis Notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Blank Prevoo van Bolhuis Notarissen uit Haarlem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Blank Prevoo van Bolhuis Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Blank Prevoo van Bolhuis Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Haarlem. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34369214.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte