Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is B.J. Binnerts B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van B.J. Binnerts B.V. uit Lelystad. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? B.J. Binnerts B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

B.J. Binnerts B.V. is een notaris uit Lelystad. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32136056.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.