error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is B.J. Binnerts B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over B.J. Binnerts B.V. uit Lelystad.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? B.J. Binnerts B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

B.J. Binnerts B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Lelystad. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32136056.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

B.J. Binnerts B.V.
  • Lelybaan 4, 8242KB, Lelystad
Branche
Notaris
KVK
32136056
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-06-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen