error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is B.J. Binnerts B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over B.J. Binnerts B.V. uit Lelystad.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? B.J. Binnerts B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

B.J. Binnerts B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Lelystad. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 32136056.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

B.J. Binnerts B.V.
  • Lelybaan 4, 8242KB Lelystad
Branche
Notaris
KVK
32136056
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-06-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen