Is Bilancia B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Bilancia B.V. uit Valkenswaard.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bilancia B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Bilancia B.V. is een notaris uit Valkenswaard. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17226295.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen