error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Bilancia B.V. een juiste keuze. Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Bilancia B.V. uit Valkenswaard. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bilancia B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Bilancia B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Valkenswaard. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17226295.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Bilancia B.V.
Branche
Notaris
KVK
17226295
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-05-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen