error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Bijnsdorp & Wagemakers Notarissen het juiste notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Bijnsdorp & Wagemakers Notarissen uit 's-Hertogenbosch.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bijnsdorp & Wagemakers Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Bijnsdorp & Wagemakers Notarissen is een notaris kantoor uit 's-Hertogenbosch. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17239712.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privƩsfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Bijnsdorp & Wagemakers Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17239712
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-05-2001
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen