Is Bijnsdorp & Wagemakers Notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat alle informatie van Bijnsdorp & Wagemakers Notarissen uit 's-Hertogenbosch. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Bijnsdorp & Wagemakers Notarissen is een notaris gevestigd in 's-Hertogenbosch. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17239712.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bijnsdorp & Wagemakers Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.