error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Bijlsma Notarispraktijk B.V. een juiste partner. Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alles van Bijlsma Notarispraktijk B.V. uit Oosterhesselen. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Bijlsma Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Oosterhesselen. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01106599.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bijlsma Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Bijlsma Notarispraktijk B.V.
  • Burg de Kockstraat 21, 8423TB, Oosterhesselen
  • 0516-441554
Branche
Notaris
KVK
1106599
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen