Is Bij-Law het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Bij-Law uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bij-Law of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Bij-Law is een notaris kantoor uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33302752.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.