Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Bicha B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Bicha B.V. uit Leidschendam.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bicha B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Bicha B.V. is een notaris uit Leidschendam. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27171285.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.