error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Bicha B.V. een goede partner. Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van Bicha B.V. uit Leidschendam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Bicha B.V. is een notaris gevestigd in Leidschendam. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27171285.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bicha B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Bicha B.V.
  • van Ruysdaellaan 41, 2264TK, Leidschendam
  • 070-3200500
Branche
Notaris
KVK
27171285
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-1998
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen