Is Bhumibol & Sirikit B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Bhumibol & Sirikit B.V. uit Terneuzen.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Bhumibol & Sirikit B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Terneuzen. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 22048753.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bhumibol & Sirikit B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.