Is Beumer Carrousel B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Beumer Carrousel B.V. uit Velserbroek. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Beumer Carrousel B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Beumer Carrousel B.V. is een notaris gevestigd in Velserbroek. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27284048.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.