error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Beumer Carrousel B.V. een goede keuze. Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Beumer Carrousel B.V. uit Velserbroek.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Beumer Carrousel B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Beumer Carrousel B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Velserbroek. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27284048.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Beumer Carrousel B.V.
Branche
Notaris
KVK
27284048
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-12-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen