Is Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat alle informatie van Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen uit Eck en Wiel. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen

Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen is een notaris kantoor uit Eck en Wiel. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30272112.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.