error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen een goede partner. Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen uit Eck en Wiel.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen

Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Eck en Wiel. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30272112.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Bethe & Hoogenboom Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
30272112
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-09-2006
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen