error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Bernot B.V. een juiste keuze. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Bernot B.V. uit Ter Apel.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bernot B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Bernot B.V. is een notaris kantoor uit Ter Apel. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 01129682.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Bernot B.V.
  • Stationsstraat 23, 9561KE, Ter Apel
Branche
Notaris
KVK
01129682
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen