Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Bernot B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Bernot B.V. uit Ter Apel.

Een notaris is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Bernot B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Ter Apel. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 01129682.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bernot B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.