error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Berkeloo Notarispraktijk B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier staat een overzicht van Berkeloo Notarispraktijk B.V. uit Apeldoorn. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Berkeloo Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Berkeloo Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Apeldoorn. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 08117907.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Berkeloo Notarispraktijk B.V.
  • Loolaan 34, 7315AC, Apeldoorn
  • 055-5787228
Branche
Notaris
KVK
8117907
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
12-08-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen