Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Berkeloo Notarispraktijk B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Berkeloo Notarispraktijk B.V. uit Apeldoorn.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Berkeloo Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor uit Apeldoorn. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8117907.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Berkeloo Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.