Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Berkeloo Notarispraktijk B.V. een juiste partner.

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van Berkeloo Notarispraktijk B.V. uit Apeldoorn. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Berkeloo Notarispraktijk B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Berkeloo Notarispraktijk B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Apeldoorn. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8117907.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.