Is Berger Notariaat de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alle informatie van Berger Notariaat uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Berger Notariaat of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Berger Notariaat is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67958346.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.