Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Bequila B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Bequila B.V. uit Veenendaal. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bequila B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Bequila B.V.

Bequila B.V. is een notaris gevestigd in Veenendaal. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30164028.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.