error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Bepaen B.V. de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je een overzicht van Bepaen B.V. uit Eindhoven. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Bepaen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Bepaen B.V. is een notaris uit Eindhoven. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17155911.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Bepaen B.V.
  • Parklaan 64, 5613BH, Eindhoven
  • 040-2649649
Branche
Notaris
KVK
17155911
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-05-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen