Is Benthlie B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Benthlie B.V. uit Winterswijk.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Benthlie B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Benthlie B.V. is een notaris kantoor uit Winterswijk. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9141064.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.