error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Bennehorst B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van Bennehorst B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Bennehorst B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Bennehorst B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34379084.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Bennehorst B.V.
  • Amstelveenseweg 500, 1081KL Amsterdam
  • 020 5736736
Branche
Notaris
KVK
34379084
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-02-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen