error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Bennehorst B.V. de passende notaris voor jou? Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier staat alle informatie van Bennehorst B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bennehorst B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Bennehorst B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34379084.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Bennehorst B.V.
  • Amstelveenseweg 500, 1081KL, Amsterdam
  • 020 5736736
Branche
Notaris
KVK
34379084
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-02-2010
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen