error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Benefit 4 Kids BV een juiste keuze. Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina vind je alles van Benefit 4 Kids BV uit Maastricht. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Benefit 4 Kids BV is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 70357854.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Benefit 4 Kids BV of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Benefit 4 Kids BV
  • Avenue Ceramique 105, 6221KV, Maastricht
  • 043-3282750
Branche
Notaris
KVK
70357854
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-12-2017
Medewerkers
26

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen