error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Benefit 2 Parents B.V. een goede keuze. Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Benefit 2 Parents B.V. uit Maastricht.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Benefit 2 Parents B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Benefit 2 Parents B.V. is een notaris uit Maastricht. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 14076620.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Benefit 2 Parents B.V.
  • Avenue Ceramique 105, 6221KV, Maastricht
  • 043-3282750
Branche
Notaris
KVK
14076620
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen