Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Benefit 2 Parents B.V. een juiste partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Benefit 2 Parents B.V. uit Maastricht. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Benefit 2 Parents B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Benefit 2 Parents B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maastricht. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14076620.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract