Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Bemelmans Sittard B.V. een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Bemelmans Sittard B.V. uit Sittard.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bemelmans Sittard B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Bemelmans Sittard B.V. is een notaris uit Sittard. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14077801.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.