Is Belmare B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Belmare B.V. uit Naarden.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Belmare B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Belmare B.V. is een notaris uit Naarden. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 20068845.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.