Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Beau Bedrijf B.V. een goede keuze.

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Beau Bedrijf B.V. uit Meppel.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Beau Bedrijf B.V. is een notaris uit Meppel. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 04086653.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Beau Bedrijf B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.