error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Bearmountain Manor B.V. een goede partner. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Bearmountain Manor B.V. uit Bilthoven.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Bearmountain Manor B.V. is een notaris uit Bilthoven. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30182014.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Bearmountain Manor B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Bearmountain Manor B.V.
  • Albert Cuyplaan 58, 3723GM, Bilthoven
  • 030-6930160
Branche
Notaris
KVK
30182014
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-07-2002
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen