Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Bearmountain Manor B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Bearmountain Manor B.V. uit Bilthoven.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Bearmountain Manor B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Bearmountain Manor B.V. is een notaris kantoor uit Bilthoven. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30182014.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.