Is BBD Notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over BBD Notarissen uit Amersfoort.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? BBD Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over BBD Notarissen

BBD Notarissen is een notaris gevestigd in Amersfoort. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32164614.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.