error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is BBD Notarissen het passende notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over BBD Notarissen uit Amersfoort.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? BBD Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

BBD Notarissen is een notaris kantoor uit Amersfoort. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 32164614.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

BBD Notarissen
Branche
Notaris
KVK
32164614
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2006
Medewerkers
17

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen