Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Bauke Faber B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Bauke Faber B.V. uit Utrecht.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Bauke Faber B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Bauke Faber B.V.

Bauke Faber B.V. is een notaris uit Utrecht. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34290530.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.