Is Baroja Beheer B.V. de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Baroja Beheer B.V. uit Arnhem.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Baroja Beheer B.V. is een notaris gevestigd in Arnhem. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09062217.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Baroja Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.