error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Baroja Beheer B.V. de passende notaris voor jou? Notarissen bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Baroja Beheer B.V. uit Arnhem.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Baroja Beheer B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Baroja Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Arnhem. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09062217.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Baroja Beheer B.V.
  • Waterbergseweg 1, 6815AL, Arnhem
  • 026 3515924
Branche
Notaris
KVK
09062217
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-04-1981
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen