error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is BarentsKrans N.V. het passende notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over BarentsKrans N.V. uit 's-Gravenhage.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

BarentsKrans N.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27288882.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? BarentsKrans N.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

BarentsKrans N.V.
Branche
Notaris
KVK
27288882
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2006
Medewerkers
119

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen